MmoozZ is more!!

Energiek, up-to-date, professioneel, stijlvol, fris en met een show op zeer hoogstaand niveau brengt MmoozZ een breed repertoire van pop, rock, soul, dance, de nieuwste Top 40 hits, maar natuurlijk ook de classics. Of het nu voor een festival is met duizenden bezoekers, een bruiloft, een pleinfeest of een bedrijfsfeest, deze band geeft altijd alles met de bekende MmoozZ-impuls voor een onvergetelijke belevenis.

Al vele jaren bewijst MmoozZ tot de top van Nederland te behoren. En als je de podia in alle uithoeken van Nederland hebt gezien dan weet je wat je publiek verwacht. MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden waar Colin en Natascha de hoofdrol op zich nemen en daarbij begeleid worden door vier top muzikanten; Cris, Marcel, Roel en Willem. Alle zes de leden zijn bezeten van muziek en door hun aanstekelijke energie en interactie met het publiek zal u een onvergetelijk feest beleven waarbij u een avond kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Niet voor niets is de slogan van Mmoozz; ‘Music should be your escape’. Kortom; MmoozZ is een garantie voor een wervelende top show van één van de beste cover bands die Nederland rijk is.

Informeer bij uw boekingskantoor naar de uitgebreide mogelijkheden. Wij zien u graag op een van uw feesten!

Hier bij jou

Alweer de 4e single van MmoozZ in anderhalf jaar tijd. Én nog steeds doet MmoozZ dit ‘erbij’. Gewoon omdat ze het leuk vinden. Ook deze is weer opgenomen in één van de belangrijkste playlisten van Spotify ‘Je Moerstaal’ en daarmee staat MmoozZ tussen grote namen als Snelle, Suzan & Freek en MAAN. Check Hier bij jou op via Spotify!