Tourguide

Tourguide

12-01 Nieuwegein Besloten
26-01 Nijmegen Besloten
01-03 Nijmegen Besloten

Check onze volledige tourguide

Demo Image

MmoozZ is more!!

High quality, energiek, muzikaal, up to date, stijlvol, maar vooral ook het ieder feest voorzien van entertainment op topniveau!


Read more

Everybody Happy!!

Een band met een missie: “Everybody happy!!” MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Colin en Natascha de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Cris, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau. Read more

MMOOZZ & DJ

MmoozZ is ook te boeken met een DJ. Deze top DJ houdt de energie van het feest, tijdens de pauzes van MmoozZ, mijlen hoog. Maar ook voor én na de show van MmoozZ staat hij garant voor één groot feest. Een echte aanrader dus!

Waar wij voor staan

High- End! Zowel op het gebied van communicatie, equipment, styling, show en repertoire. Oftewel over ieder facet, vanaf de boeking tot op het moment dat de crew de feestlocatie weer verlaat, is nagedacht.
Read more