Tourguide

Tourguide

18-07-2024 Nijmegen Zomerfeesten
16-08-2024 Groesbeek Wolfsberg Live
24-08-2024 Milsbeek Besloten

Check onze volledige tourguide

Demo Image

Klik hierboven voor onze selectie en prijzen!

Ontdek onze geweldige selectie MmoozZ merchandise! Van tassen tot mutsen, van petten tot t-shirts en openers. Koop nu en rock in stijl!
Als je interesse hebt, stuur ons dan gerust een privé berichtje op Instagram of Facebook of via het contactformulier op onze website met de maat, kleur en hoeveelheid die je wilt bestellen.
Vergeet niet om ook je adres door te geven, zodat we de bestelling zo snel mogelijk naar je kunnen verzenden.

Luisteren met je ogen!

De bezetting van MmoozZ is al jaren ongewijzigd. Het is een hechte, zeer goed op elkaar ingespeelde, groep muzikanten. Ondanks die jarenlange ervaring blijft MmoozZ jeugdig, energiek, enthousiast, professioneel én vooral creatief!

De creativiteit van de band, naast en op het podium, is uniek. Wist je dat MmoozZ de eerste coverband is die jaarlijks een compleet nieuwe tour bedenkt? Komende NXT LVL Tour zelfs met een totaal nieuw podiumdesign. MmoozZ blijft zich steeds weer opnieuw uitvinden, zodat de show niet alleen fris voor jullie is maar ook voor de bandleden zelf.

NXT LVL neemt je mee op een reis van ca. 3 uur. Een show met hits waarvan je het bestaan bent vergeten tot en met de hit die je gisteren voor het eerst op de radio hoorde. De hits denderen over je heen. MmoozZ is niet voor niets ‘De band met meer dan 130 hits in 180 minuten’.

‘Het is dat MmoozZ geen eigen muziek uitbrengt, anders speelden ze in stadions’ is één van de mooiste complimenten die gegeven zijn aan MmoozZ. Ieder optreden spelen ze alsof het hun eerste, hun laatste of hun grootste show ooit is. Die energie is aanstekelijk. Zo word je meegenomen op een muzikaal avontuur en laat de band je niet meer los.

Oh ja, met de ‘By Request’ kaartjes kan je óók nog zelf aangeven wat je wilt horen. En daar wordt verrassend vaak gehoor aan gegeven!

MmoozZ is met recht al jarenlang één van de, zo niet dé, beste coverband van Nederland.

Hier bij jou

Alweer de 4e single van MmoozZ in anderhalf jaar tijd. Én nog steeds doet MmoozZ dit ‘erbij’. Gewoon omdat ze het leuk vinden. Ook deze is weer opgenomen in één van de belangrijkste playlisten van Spotify ‘Je Moerstaal’ en daarmee staat MmoozZ tussen grote namen als Snelle, Suzan & Freek en MAAN. Check Hier bij jou op via Spotify!

Oktober

Met trots presenteren wij u onze derde single: Oktober! Na Game Over en Tweedehands Hart vonden wij het tijd om een ballad op te nemen. Iets anders dan wat u gewend bent maar wel met het vertrouwde MmoozZ sausje. Een nummer om de donkere koude winterdagen door te komen. Benieuwd? Check Oktober op Spotify!

Game Over

‘Game Over’.. de tweede single van MmoozZ. Naast dat MmoozZ ieder weekend als coverband op het podium staat hebben ze de stoute schoenen wederom aangetrokken met hun eigen single ‘Game Over’. Bekijk de videoclip op de Facebookpagina van MmoozZ, op YouTube óf stream de single via Spotify!
Game-Over Game-Over-Spotify

Waar wij voor staan

High- End! Zowel op het gebied van communicatie, equipment, styling, show en repertoire. Oftewel over ieder facet, vanaf de boeking tot op het moment dat de crew de feestlocatie weer verlaat, is nagedacht.
Read more