Tourguide

Tourguide

07-09 Ooij Feesttent
13-09 Hollum (Ameland) Feesttent
14-09 Lent Besloten

Check onze volledige tourguide

Demo Image

MmoozZ is more!!

High quality, energiek, muzikaal, up to date, stijlvol, maar vooral ook het ieder feest voorzien van entertainment op topniveau!


Read more

Everybody Happy!!

Een band met een missie: “Everybody happy!!” MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Colin en Natascha de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Cris, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau. Read more

Tweedehands Hart

Hier is dan eindelijk onze allereerste single 'Tweedehands Hart'. Wij zijn super trots op het eindresultaat! De videoclip is in 4 dagen tijd al meer dan 35.000 keer bekeken!
Dit smaakt naar zoveel meer.. en daarom zijn wij as we speak bezig in de studio om onze tweede single te maken! Bekijk onze videoclip of stream de song op Spotify!
MmoozZ - Tweedehands Hart Spotify

Waar wij voor staan

High- End! Zowel op het gebied van communicatie, equipment, styling, show en repertoire. Oftewel over ieder facet, vanaf de boeking tot op het moment dat de crew de feestlocatie weer verlaat, is nagedacht.
Read more