Tourguide

Tourguide

02-11 Nieuwegein Besloten
16-11 Waalwijk Besloten
13-12 Beuningen Besloten

Check onze volledige tourguide

Demo Image

Promo 2019

Hierbij onze gloednieuwe promo! Wij voelen ons nog steeds elke dag bevoorrecht dat wij dit 'werk' ieder weekend mogen doen! Wat worden wij toch blij van deze shows en dat allemaal dankzij jullie!
Thanks!!

Luisteren met je ogen!

MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug! De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen. Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium. ‘De lol die de bandleden zelf hebben, is erg aanstekelijk’ is een veel gekregen reactie na een show van MmoozZ. We zeggen expres ‘show’, want ze geven geen optreden maar een show. Vanaf moment 1 trekken ze de aandacht van het publiek en die laten ze niet meer los.   Natascha en Colin nemen de hoofdrol op zich, maar hebben met Cris, Marcel, Roel en Willem vier absolute top muzikanten om zich heen. Fris, energiek, up-to-date én bovenal gericht op het publiek, zijn keywords voor MmoozZ. Gemiddeld passeren er in 180 minuten meer dan 130 hits de revue en dat betekent dat de avond, GEGARANDEERD, voor ieder wat wils heeft. ‘Deze gasten hebben een platenkoffer waar je ‘U’ tegen zegt. Hierdoor kunnen ze zelfs ter plekke nog verzoeknummers spelen’. Dus kom maar op, als je durft..

Game Over

‘Game Over’.. de tweede single van MmoozZ. Naast dat MmoozZ ieder weekend als coverband op het podium staat hebben ze de stoute schoenen wederom aangetrokken met hun eigen single ‘Game Over’. Bekijk de videoclip op de Facebookpagina van MmoozZ, op YouTube óf stream de single via Spotify!
Game-Over Game-Over-Spotify

Waar wij voor staan

High- End! Zowel op het gebied van communicatie, equipment, styling, show en repertoire. Oftewel over ieder facet, vanaf de boeking tot op het moment dat de crew de feestlocatie weer verlaat, is nagedacht.
Read more